Meer rust en balans in je leven met Ton Roumen

Het leven is een afwisseling van actief bezig zijn en ontspanning. Maar vaak is deze balans verstoord: we zijn de hele dag in de weer en ervaren bovendien druk door de eisen en verwachtingen die er zijn. Ook komen er veel prikkels op je af, die je kunnen overspoelen. Hoe vind je een goede balans tussen in- en ontspanning en hoe vind je genoeg rust?

Tijdens deze retraite ga je ervaren hoe simpele meditaties en inzichten jou kunnen helpen. Je verkent ook de mogelijkheid andere waarden tot leidraad van je te leven te maken, als wegwijzers op je (spirituele) pad. Die nieuwe set van waarden bestaat uit: aandachtige aanwezigheid, mildheid, eenvoud, vriendelijkheid en geduld. Als je vanuit deze waarden gaat leven komt een leven met meer rust en een betere balans dichterbij.

Deze retraite vindt plaats in het bezinningscentrum De Zwanenhof dat gelegen is in een prachtig coulissen landschap in Twente. Deze weekendretraite bestaat uit zes groepsbijeenkomsten. Naast een paar korte inleidingen op het thema en de deelthema’s bestaan deze bijeenkomsten uit: beweging en lichaamswerk, meditaties, reflectie-opdrachten en uitwisseling via korte gesprekjes. Al deze oefeningen zijn erop gericht meer rust en balans te gaan ervaren.

Naast de groepsbijeenkomsten is er tijd voor jezelf, tijd om te rusten, te lezen, of te wandelen. Laat je inspireren door deze bijzondere retraite die plaatsvindt op een unieke locatie in een landelijke omgeving, en geniet ook van de heerlijke maaltijden.

Begeleiding
Ton Roumen is theoloog en spiritueel auteur. Hij verzorgt regelmatig seminars, retraites en lezingen. Voor deze bijeenkomsten heeft hij een een unieke methodiek ontwikkeld die in zijn kern gevormd wordt door een combinatie van meditaties, visualisaties en reflectie.

Datum en meer

  • Vrij 24 november 17:30 uur – zon 26 november 15:00 uur 2017
  • Download flyer

Prijzen

De prijzen zijn:

€ 275,-A-tarief
€ 325,-B-tarief
€ 345,-C-tarief

Geplande programma's

Kies een van de onderstaande data om te reserveren