Welkom bij de Hartkamer!

Het is een goede beslissing om eens een kijkje te nemen in de vele mogelijkheden van de Hartkamer.

Allereerst wil ik het toejuichen dat er steeds meer mensen zijn die verder te durven kijken dan alleen de reguliere geneeskunde en psychologie. Dit komt vooral omdat ze ook daar vaak vastlopen in een muur van onbegrip. De Hartkamer biedt een ruimer perspectief voor mensen die of lichamelijke klachten hebben en/of emotioneel in de knoop zijn geraakt. De medische wereld schenkt weinig of geen aandacht aan ontstane spanningen of emoties die zich in lichamelijke klachten omgezet hebben. Middels deze complementaire zorg zijn er dus wel mogelijkheden om bijv. langdurige klachten te verhelpen of aanzienlijk te verbeteren.

Wat kan de Hartkamer voor jou betekenen?

De meeste mensen komen in eerste instantie voor het verwerken van een emotioneel trauma, maar ook andere klachten komen ruimschoots aanbod. Het bijzondere van de Hartkamer is dat er dieper wordt gekeken dan de oppervlakte, wie ben jij als persoon en wat heb je nodig om stabiel en gelukkig  je zelf te kunnen zijn?

De kracht van het werken met de verschillende therapieën heeft als resultaat het terug vinden van de balans tussen lichaam- geest en ziel. Waar zelfvertrouwen, innerlijke rust en leven volgens je authentieke zelf (je ziel) zullen je helpen bewust te worden van het doel in je leven, waar je met hart en ziel voor wilt gaan.

Therapieën: o.a: Regressietherapie, Innerlijk kind therapie, Geleidemeditatie-therapie, (voor een beter zelfbeeld) Mindfulness en Cognitieve Therapie, Psycho- Energetische Therapie, Therapie voor slachtoffers van narcistisch misbruik en Tekentherapie voor kinderen.  Tevens: Coaching- en Counseling, Vorig leven sessie, Reading en Healing (zie ook het kopje: “Intuïtief”).

Psycho Energetische Therapie is een vorm van psychosociale begeleiding, waarbij het werken met energie en de daarbij behorende psychologische processen, centraal staan.

Vanuit deze specialisatie stimuleert de Psycho -Energetisch Therapeut het zelf-helend vermogen van de cliënt. Hierbij leer je hoe je fysieke en emotionele gezondheid een graadmeter van je onbewuste is! Je leert de boodschap achter je klachten te begrijpen (de stem achter het symptoom) en met behulp van de diverse technieken die de therapeut kan toepassen,  zet je de stap naar genezing en een gezonder en succesvoller leven!

                            DE HARTKAMER:  ” STERK IN INTUITIEF WERK!”